لوگوی آموزشگاه فنی و حرفه‌ای نگین آفاق ایرانیان

دریافت مدارک دانشگاهی

نحوه دریافت مدرک کاردانی، مدرک کارشناسی و مدرک کارشناسی ارشد

دریافت مدرک کاردانی

تمامی افراد بعد از دریافت مدرک دیپلم امکان ادامه تحصیل در دانشگاه را دارند، ادامه تحصیل در دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ممکن می‌باشد، همانطور که میدانید مدرک کاردانی همان مدرک فوق دیپلم، مدرک کارشناسی همان مدرک لیسانس است و مدرک کارشناسی ارشد همان مدرک فوق لیسانس می‌باشد، مدت زمان لازم برای دریافت مدرک کاردانی یا همان مدرک فوق دیپلم دو سال و مدت زمان لازم برای دریافت مدرک کارشناسی یا همان مدرک لیسانس چهار سال و مدت زمان لازم برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد همان مدرک فوق لیسانس شش سال می‌باشد، لازم بذکر است مقاطع تحصیلی به ترتیب اخذ می‌شوند و درگاه ورود به مقطع بعدی، دریافت مدرک قبلی می‌باشد.

در نظام آموزشی کشور ما مقاطع تحصیلی در آموزش و پرورش به شرح ذیل می‌باشد: دریافت مدرک ششم، دریافت مدرک نهم، دریافت مدرک دیپلم و بعد از دریافت دیپلم رسمی آموزش و پرورش، ورود به دانشگاه، و دریافت مدرک کاردانی(دریافت مدرک فوق دیپلم)، دریافت مدرک کارشناسی(دریافت مدرک لیسانس)، دریافت مدرک کارشناسی ارشد(دریافت مدرک فوق لیسانس) 

بسیار دیده شده است، افراد زیادی در جامعه ما صرفا به دلیل نداشتن مدرک دانشگاهی موقعیت‌های شغلی و معاجرتی خود را از دست داده‌اند، در شرایطی که به طور تجربی در رشته خود بسیار موفق بوده‌اند.

مجتمع آموزشی نگین آفاق ایرانیان با ارائه شرایط ویژه و بسیار آسان، در کنار شماست تا به راحتی ادامه تحصیل دهید و مدرک تحصیلی دلخواه خود را دریافت کنید.

برای دریافت مدرک ششم، دریافت مدرک نهم، دریافت مدرک دیپلم، دریافت مدرک کاردانی، دریافت مدرک کارشناسی و دریافت مدرک کارشناسی ارشد با مشاورین ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهرمند شوید.

در کشور ما چه دانشگاه‌هایی وجود دارد؟

در کشور ما دانشگاه‌های متفاوتی با شرایط متفاوت وجود دارد که به سه بخش تقسیم می‌شوند:

  • دانشگاه سراسری
  • دانشگاه آزاد
  • دانشگاه علمی کاربردی

و دانشگاه سراسری دارای زیر گروههای ذیل می‌باشد:

  • دانشگاه روزانه
  • دانشگاه شبانه
  • دانشگاه غیرانتفاعی
  • دانشگاه پیام نور

لازم است بدانید تمام دانشگاه‌های ما زیر نظر وزارت علوم می‌باشند و تمامی مدارک صادر شده از طرف هر کدام از دانشگاه‌های عنوان شده در بالا دارای مهر و تاییدیه وزارت علوم می‌باشند.

نحوه ورود به دانشگاه

برای ورود به دانشگاه دو مسیر وجود دارد، مسیر اول: بعد از دریافت دیپلم رسمی از آموزش و پرورش، شرکت در کنکور دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد و کسب نمره قبولی در کنکور، البته در این مهم با توجه به رتبه‌ای که در کنکور کسب کرده‌اید در رشته و دانشگاه پذیرش می‌شوید.

مسیر دوم: ورود به دانشگاه بدون کنکور است، بسیاری از دانشگاه‌ها اعم از دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، دانشگاه غیرانتفاعی و دانشگاه علمی کاربردی هر ساله در رشته‌های متفاوت اقدام به پذیرش دانشجو بدون کنکور می‌نمایند و هر فرد صرفا با گرفتن دیپلم رسمی آموزش و پرورش امکان ثبت نام در ظرفیت‌های اعلامی را دارد.

ثبت نام در کنکور و پذیرش دانشجو بدون کنکور از طریق سایت سازمان سنجش امکان پذیر می‌باشد، برای ثبت نام در دانشگاه بدون کنکور و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

شرایط ورود به دانشگاه بدون کنکور

برای ورود به دانشگاه بدون کنکور صرفا داشتن یکی از مدارک ذیل الزامی می‌باشد :

  • دیپلم نظام جدید(دیپلم دوازده ساله نظام جدید)
  • دیپلم نظام قدیم همراه با مدرک پیش دانشگاهی
  • دیپلم دوره چهارساله نظام قدیم
  • مدرک کاردانی(مدرک فوق دیپلم)
  • مدرک سطح یک حوزه‌ای

لازم بذکر است هر فرد فارغ از رشته تحصیلی دیپلم، امکان ادامه تحصیل در رشته دلخواه خود در دانشگاه را دارد. برای مثال شما با دریافت دیپلم گردشگری در نظام جدید، امکان ادامه تحصیل در رشته معماری، حسابداری و هر رشته دیگری را دارید.